Nyhetsarkiv - ämne: Allmänt
12345678...>>
12345678...>>

Välkomna på nybörjarkurs - start 6 februari 2018

[2018-01-20]

Vill du lära dig spela curling? Nu har du chansen!

Under fyra tillfällen har du möjlighet att lära dig curling med både teori och praktik. Duktiga ledare finns på plats för att hjälpa dig att utvecklas.
Curling passar alla åldrar och går att utöva både på hobbynivå eller med inriktning att utvecklas. Efter kursens slut är du fullvärdig medlem i curlingklubben och då erbjuds du möjligheten att delta i ett lag med andra nybörjare eller med mer erfarna curlare.

Nybörjarkursen startar den 6 februari kl 18:00 och fortsätter sedan tre tisdagar i följd. Kostnaden är 400 kronor per person och inbetalas till bankgiro 835-6867 i samband med anmälan. I kursavgiften ingår fullvärdigt medlemskap för den pågående säsongen, samt reducerat medlemskap i Jönköping Curling Club under säsongen 2018-2019 för endast 500 kronor (ord. pris 1100 kr).
Som medlem i curlinglubben får du spela så mycket curling du vill!

Nybörjarkursen riktar sig till dig som är minst sexton år fyllda vid kursens start. Om du inte har fyllt sexton år kan du anmäla ditt intresse till e-postadressen nedan så återkommer vi till dig med mer information om hur du går till väga för att lära dig curling.

För anmälan till kursen, skicka ditt namn, e-postadress och telefonnummer till e-post kontakt@jonkopingcurling.se.

Välkomna!

Vi finns på Facebook!
Hitta till den nya hallen
Visa större karta
Kontakta kansliet
Kansliet är för närvarande obemannat, vill du komma i kontakt med klubben så skicka mail till kansliet på mailen nedan eller kontakta någon i styrelsen.

Kontaktuppgifter till kansliet:
E-post:
kansli@jonkopingcurling.se
Copyright © 2009-2018 Jönköping CC