Nyhetsarkiv - ämne: Allmänt
12345678...>>
12345678...>>

Fredrik Friberg ny ordförande för Jönköping Curling Club

[2018-06-02]

Klubbens ordförande Kurt Jacobsson avgick som ordförande för Jönköping Curling Club i samband med årsmötet torsdagen den 31 maj 2018 och avtackades med blomsterbukett. Som ny ordförande valdes Fredrik Friberg till Kurts efterträdare.

Kurt Jacobsson tillträdde som ordförande efter Harald Eriksson den 10 maj 2010 och var innan dess vice ordförande sedan mitten av 90-talet.
Det största projektet under Kurts tid var planering och genomförande av bygget av den nya curlinghallen där Kurt var delaktig i gruppen som ansvarade för hallbygget.
Klubben är mycket tacksam för den insats som gruppen lade på att planera bygget. Tack vare gruppens gedigna insats kan vi idag stoltsera med en av norra Europas bästa curlinganläggningar med enorma utvecklingsmöjligheter.
Kurt kommer att fortsätta med sina övriga uppgifter i klubben som ordförande för hallbolaget, ledamot i fastighetsbolaget samt ansvara för caféet i curlinghallen.

Fredrik Friberg har lång erfarenhet av styrelsearbete som tävlingsledare och ordförande för Nässjö Curling Club och driver idag ett företag hemmahörandes i Nässjö.
Ett par år efter Nässjö Curling Clubs nedläggning såg Fredrik möjligheten till en fortsatt curlingkarriär och blev i augusti 2016 medlem i Jönköping Curling Club och är idag en aktiv spelare i både internt spel och seriespel.

Vi finns på Facebook!
Hitta till den nya hallen
Visa större karta
Kontakta kansliet
Kansliet är för närvarande obemannat, vill du komma i kontakt med klubben så skicka mail till kansliet på mailen nedan eller kontakta någon i styrelsen.

Kontaktuppgifter till kansliet:
E-post:
kansli@jonkopingcurling.se
Copyright © 2009-2018 Jönköping CC